Padborg- og Lemvig-firma samarbejder om brugte lastbiler.

Euro Nor A/S i Padborg og Intertruck Dealing ApS i Lemvig kører ind i et nyt samarbejde i markedet for brugte lastbiler. Derved kombineres Euro Nors stærke markedsposition på eksportområdet med Intertruck Dealings kompetencer indenfor salg til danske slutbrugere, herunder vognmænd.

600-700 biler

Euro Nor overtager samtidigt en andel i Intertruck Dealing. Euro Nor er i forvejen en af de største danske handelsvirksomheder indenfor køb og salg af brugte lastbiler. Firmaet sælger årligt mellem 600 og 700 lastbiler og har eksporteret lastbiler til 61 lande.

Sammen servicerer de to firmaer således fremover både udenlandske og danske kunder i markedet, hvor der fortsat konkurreres hårdt på pris og kvalitet.

Åbnet 1982

Intertruck Dealing blev etableret i 1982 med fokus på service til detailkunder i Danmark. Firmaet fortsætter under ledelse af medindehaver Thomas Birch Jensen, der ser frem til det strategiske samarbejde, der skal gavne kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

 - Vi ser en verden i stadig forandring og vil med dette tiltag konsolidere os i et konkurrencepræget marked, hvor vi sammen bedre kan betjene hele markedet både på opkøbs- og salgssiden, udtaler Thomas Birch Jensen.

Godt match

Euro Nor har siden åbningen i 2009 opnået en betydelig markedsposition indenfor køb og salg af brugte lastvogne. Ejerkredsen bag Euro Nor er fortsat Lars Iversen, Kenneth Nielsen og Jan Løw-Larsen.

- Vi tror på, at vi er et godt match. Intertruck Dealing har fokus på service til detailkunderne i Danmark og er i vores øjne de bedste til at håndtere detaillastbiler med et gennemtestet kontrolsystem, som firmaet selv har bygget op, udtaler direktør Jan Løw-Larsen, Euro Nor.