Firmaprofil

Intertruck Dealing ApS

Intertruck Dealing ApS er et velrenommeret handelsfirma med stor erfaring indenfor handel med brugte lastbiler. Vi er et ældre firma, der blev etableret for over 35 år siden tilbage i 1982. Alle ansatte har en stor erfaring i branchen. 

Firmaet blev etableret i 1982 af Steen Birch Jensen, der startede i branchen tilbage i 1965. I 1999 blev der påbegyndt et glidende generationsskifte, idet sønnen Thomas Birch Jensen efter nogle års ansættelse i firmaet overtog en halvpart i firmaet. I en årrække herefter blev firmaet ledet i fællesskab af Steen og Thomas Birch Jensen. 10 år senere i 2009 overtog Thomas fuld ejerskab og ledelse af firmaet. 9 år senere igen i 2018, er der indgået et strategisk samarbejde, med Euronor A/S, der bl.a. indebærer, at Euronor A/S er indgået i ejerskabet sammen med Thomas Birch Jensen. Intertruck Dealing ApS ledes fortsat af medindehaver Thomas Birch Jensen, der nu har været medejer af firmaet i over 20 år.

Vi har som det første firma, der handler med brugte lastbiler, indført et fast succesfuld kontrolsystem med de lastbiler vi videresælger til vores detail- og engroskunder. Et system, der skal komme os selv og ikke mindst vores kunder til gavn, i søgningen efter netop den lastbil som kunden har behov for til rette pris og kvalitet. Vi ønsker således, at være den fortrukne samarbejdspartner, som vores kunder kan stole på. Tilfredse kunder kommer altid igen og det oplever vi ofte i hverdagen. 

Bilerne gennemgår derfor en intern kontrol på vores værksted, hvor vi råder over EDB tester og en lang række andre hjælpemidler. Alt sammen som et led i søgningen efter at finde den ”rigtige” lastbil til den rigtige pris og kvalitet. Til gavn for vores mange trofaste kunder i ind- og udland. Værkstedet er således vores sikkerhed for, at vi ved hvad vi sælger videre, så vores kunder ender ud med det rigtige valg i sidste ende. 
Formålet med dette. Ja - Kunderne skal have en oplevelse af at køb og salg af lastbiler behøver ikke være op ad bakke…. Hos os er det lige ud af landevejen... 
Kort og godt – søger du en brugt lastbil eller skal du sælge en brugt lastbil – så kan Intertruck Dealing ApS være et godt bekendtskab. Vi hjælper dig trygt igennem hele forløbet. En god handel opstår nemlig når både køber og sælger er tilfredse. 
Vi handler stort set med alle de gængse mærker – Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, Reanult, Iveco, DAF - naturligvis nogle mere end andre. 
Erfaringsmæssigt er det altid en god ide at kontakte os på telefonen, da vi kun uploader ca. 50% af de emner vi får ind på vores website. Så finder du ikke hvad du søger er det en meget god ide at ringe til os – måske kan vi alligevel hjælpe dig med det du søger. 

Intertrucks markeder

Vi sælger både en gros og detail til ind- og udland. En stor del af salget foregå i Danmark og der er ofte tale om nyere brugte lastbiler til de danske kunder. I Danmark sælger vi både til andre forhandlere og ofte direkte til slutbrugeren. 
Vores primære forretningsområder er i dag:

  • Danmark
  • Norden
  • EU – herunder også de baltiske lande
  • Østeuropa

Vi arbejder også på andre sekundære markeder som Færøerne, Grønland, Afrika og sydamerika m.v. 
For at styrke vores forretningsmarkeder har vi i dag tætte samarbejdsaftale bl.a. med medejer EuroNor A/S.