Organisation

Ledelse / Indkøb / Salg

Thomas Birch Jensen 1

Thomas Birch Jensen

Direktør og medindehaver
+45 40104186
Firmaet drives og ledes af medindehaver Thomas Birch Jensen, der endvidere varetager salg og indkøb.

Thomas har over 20 års erfaring i branchen. Oprindelig er Thomas uddannet civiløkonom og har siddet som erhvervsrådgiver i den finansielle branche.

Indkøb

Jan Løw-Larsen 1

Jan Løw-Larsen

Indkøber og medindehaver
+45 40555090
Jan er meget ofte på landevejen, hvor han søger efter emner vi kan opkøbe til videresalg. Jan har over 20 års erfaring i branchen og har derfor fingeren på pulsen i markedet. Jan er blandt medejerne af Euronor A/S, der også ejer en andel af Intertruck Dealing ApS

Administration

Anne-Lise Christensen 1

Anne-Lise Christensen

Administration
+45 96630330
Anne-Lise Birch Christensen har udover bogføringen styr på en stor del af alt det praktiske der foregår når der handles lastbiler. Endvidere har hun også styr på Thomas, så tal med Anne-Lise, såfremt du ikke kan komme i kontakt med Thomas.

Anne-Lise har arbejdet for firmaet i over 35 år og er søster til grundlæggeren Steen Birch Jensen

Værksted

Karsten Skov 1

Karsten Skov

Værkfører
+45 40407534
Værkstedet, der primært anvendes internt i forbindelse med indgående kontrol af købte lastbiler og klargøring ved videresalg, ledes af værkfører Karsten Skov.

Karsten Skov kom til Intertruck i 2006 - Karsten er oprindelig udlært hos MAN i Holstebro. Han har en meget bred erfaring i branchen og kender de forskellige mærkers fordele og svagheder. Karsten har ansvaret for den daglige drift af værkstedet, hvor der i alt er 3 ansatte.

Karsten har de seneste år udvidet fagområderne på værkstedet bl.a. med indførsel af computer med elektronisk tester og andre tiltag, der gør det muligt at holde flere reparationer i huset uden fordyrende mellemled. Du vil ofte også møde Karsten ved levering af solgte biler, idet Karsten gerne giver en god brugbar gennemgang af alle lastbilens funktioner, når de afhentes af kunden.